КОНТАКТИ

Контакти

Sub-Zero and Wolf Ukraine 49000, м.Дніпро, вул. Энергетична, 9 04053, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська 15 +380678255051 +380504568023 Telegram technoworld.kitchen@gmail.com

ПАРОВА ШАФА З КОНВЕКЦІЄЮ TRANSITIONAL E-СЕРІЇ 60 СМ

ICBCSO24TE/S/TH

Опис

Отримуйте задоволення від швидкої, різноманітної та здорової кулінарії. Можна сказати, що парова шафа з конвекцією Wolf – універсальна та інтелектуально чудова – єдина у своєму роді. Самостійне втілення в життя найсміливіших гастрономічних задумів тепер не важко. Експериментуючи з різними варіаціями пари та конвекції, отримуйте саме той результат, який хочете. Розпізнавши характеристики продуктів (вага, розмір, форма), унікальна технологія пристрою автоматично вибирає необхідні параметри для приготування страви. У процесі приготування вона задає та відстежує всі умови: час, температуру та “атмосферу” всередині камери. Овочі на пару – хрумкі, смачні та корисні, зберігають на 22% більше вітамінів, ніж при конвекційному способі приготування. Птах виходить ніжний і соковитий, з чудовою золотистою скоринкою і містить на 38% менше жирів. Випічка на пару – ароматна, ніби з французької пекарні, з апетитною хрусткою скоринкою. Продукти, що злегка залежалися, і зачерствілий хліб знову свіжі, наче щойно приготовані. Просто виберіть один із запрограмованих рецептів, і нехай прилад самостійно приготує страву від початку до кінця. Або оберіть режим конвекції для приготування кількох страв одночасно без зайвих хвилювань, що аромати можуть змішатися.

Їжа виходить здоровішою! Секрет у тому, що пара зберігає корисні речовини та вітаміни, а також зберігає вологу. А Wolf вимагає від своєї парової шафи з конвекцією ще більше:

Смажене м’ясо
Соте з овочів з гарним ефектом карамелізації
Повільне томлення
Запікання та підсмажування
Страва «все в одному» (кому бефстроганів?)
…і все це без зайвої краплі жиру.
Конвекція з парою від Wolf робить такі речі, які могли здаватися вам неможливими. Wolf steam convection does things you’ve never thought possible. Апетитний повітряний кускус без додавання олії. Ароматне золотисте курча – найсоковитіше з тих, що ви куштували. Хрумка скоринка без змащування яйцем. Невпевненість у результаті? Тепер її нема! Продукти, які зазвичай вимагали різних способів приготування, тепер легко обходяться одним приладом – паровою шафою з конвекцією Wolf. Автоматичні режими у поєднанні з вашими рецептами тепер виключають побоювання за результат, а режим підігріву швидко швидкий.

Парова шафа з конвекцією Е-серії шириною 762 мм – чудовий додаток до всієї колекції Transitional E-серії від Wolf. Завдяки зовнішньому резервуару для води, прилад може бути встановлений у будь-яке зручне місце – сам по собі або у комбінації з іншими приладами Wolf.

ОПЦІЇ МОДЕЛІ

ICBCSO30TE/S/PH – Парова шафа з конвекцією Transitional Е-серія 76 см
ICBCSO30PE/S/PH – Парова шафа з конвекцією Professional Е-серія 76 см
ICBCSO30TM/S/TH – Парова шафа з конвекцією Transitional M-серія 76 см
ICBCSO30PM/S/PH – Парова шафа з конвекцією Professional M-серія 76 см
ICBCSO30CM/B/TH – Парова шафа з конвекцією Contemporary М-серія 76 см

Характеристики

ПРОЩАВАЙ, НЕВПЕВНЕНІСТЬ У РЕЗУЛЬТАТІ – ПРИВІТ, БАЖАНИЙ СМАК

Цей прилад – все в одному. Для будь-якої страви він знає ідеальну комбінацію пари та конвекції. Він навіть відчуває рівень вмісту вологи у продуктах і сам налаштовується на бездоганний результат. Коли ви плануєте вечерю? Виберіть “Повільне жаріння” (Slow Roast) і повідомте парові шафи з конвекцією час, коли ви очікуєте готову страву. Він сам запрограмує себе на готовність кінцевого результату у потрібний момент. Наприклад, гарячого, ароматного м’яса, яке приготувалося за оптимальних умов.

ТВОРЧИЙ ПІДХІД ДО СПРАВИ

Нові креативні ідеї? З технологією точного контролю Wolf перетворення “неможливого” на “можливе” стає звичайною повсякденною справою. Завдання: морозиво у тісті. Гаряче делікатне хрумке тісто навколо кульки морозива, все ще замороженого. Дивно! І неможливо для будь-якого іншого приладу. Чекаєте на компанію до сніданку. Помістіть дюжину яєць у картонному тримачі у парову шафу. Натисніть на кнопку. Кілька хвилин – і у вас готові яйця. Можна відразу подати на стіл або покласти в холодильник.

ЛЕГКОДОСТУПНИЙ РЕЗЕРВУАР ДЛЯ ВОДИ

Повністю заповнений резервуар забезпечує 90 хвилин безперебійного кулінарного процесу. Продуманий до дрібниць він може бути оновлений, коли це необхідно, без небажаного для приготування страв відкриття дверей парової шафи.

НЕПОРІВНЯНИЙ ОБ’ЄМ

Захоплення та здивування! Парова шафа з конвекцією створена, щоб радувати кухарськими можливостями. Його ви дійсно будете використовувати… використовувати… і знову використовуватимете. Його об’єм 50,9 літра, що на 25% місткіше, ніж мають подібні до нього прилади, і дозволяє готувати об’ємні страви або кілька одночасно. Наприклад, можна запекти семикилограмову індичку або качку з апельсинами.

ДИЗАЙН-МЕНЕДЖМЕНТ

Маючи ширину 76 см та 5 різних дизайн-рішень у модельному ряду, парова шафа з конвекцією відмінно поєднується з іншими приладами Wolf. Установка врівень дозволяє приладу бездоганно інтегруватися в меблевий гарнітур. Оскільки прилад не вимагає підключення до води, його можна встановити в будь-якому зручному місці.

РЕЖИМ ПРИГОТУВАННЯ  НА ПАРУ

Поєднує гаряче повітря та гарячу пару, досягає температурний рівень 29°C-99°C. Використовуйте режим “Steam” для продуктів, які ви могли б приготувати в каструлі або пароварці для збереження всіх корисних речовин, кольору та аромату. Наприклад, для риби, птиці, овочів, рису, бобових та інших продуктів, які потребують делікатного поводження.

РЕЖИМ “РЕЦЕПТИ”

Використовуйте режим “Recipes” для вже запрограмованих 14 атоматичних програм або режим My Recipes, де зберігаються інструкції приготування 10 ваших улюблених рецептів. Ви можете замінити або відредагувати їх у будь-який час. Режим Recipes підходить для швидкого приготування різноманітних страв від закусок до десертів. Виберіть тип продукту, кількість порцій та ступінь готовності. Термощуп самостійно відрегулює все інше. Режим “Recipes” просто створений для страв, “приготовлених нашвидкуруч” або для вечірки.

12 РЕЖИМІВ ПРИГОТУВАННЯ

Режими приготування на пару (Steam), підігріву (Reheat), автоматичного випікання з парою (Auto Steam Bake), конвекції (Convection), вологої конвекції (Convection Humid), конвекції з парою (Convection Steam), “Гурме” (Gourmet), повільного обсмажування (Slow Roast), рецептів (Recipes та My recipes), підтримки тепла (Keep Warm) забезпечують точний контроль оптимального поєднання температури, пари та повітряного потоку для кращих результатів у приготуванні будь-якої страви. А режим стерилізації (Cleanse) використовуйте для обробки при 30 – 230 ° C дитячих пляшечок і скляних банок для консервування.

РЕЖИМ ПІДІГРІВУ

У режимі “Reheat” використовується пара та гаряче повітря для делікатного підігріву їжі. При ньому використовується конвекція та оптимальний рівень вологи За допомогою режиму “Reheat” ви можете розігріти будь-яку страву, що підходить для підігріву в духовці, мікрохвильовій печі або на плиті, рівномірно розігріти від 1 до 4 резервуарів з їжею без висушування їжі при температурі 98°C 148°C.

АВТОМАТИЧНЕ ВИПІКАННЯ З ПАРОЮ

При випіканні спочатку на пару, потім із застосуванням конвекції рогалики, хліб, торти, булочки, рулети, тістечка та інші хлібобулочні вироби виходять ніжними всередині і набувають природної скоринки зовні без змащування їх яйцем. Використовуйте режим “Auto Steam Bake” для свіжих, напівготових або заморожених хлібобулочних виробів. Цей режим не потребує попереднього прогріву. Температурний рівень 98°C – 229°C.

РЕЖИМ КОНВЕКЦІЇ

Вентилятор рівномірно розподіляє тепло всередині парової шафи та навколо продуктів, що забезпечує оптимальну ступінь готовності та прожарювання. Температура може бути менше 25°, а приготування проходити на 25% швидше, ніж у звичайних парових шафах, що економить ваш час та енергію. Використовуйте режим “Convection” для приготування різних продуктів, у тому числі кексів, печива та жаркого при температурному рівні 29°C – 29°C.

РЕЖИМ ВОЛОГОЇ КОНВЕКЦІЇ

У режимі “Convection Humid” нагрівальний елемент за задньою стінкою приладу вентиляція парової шафи виробляє тепло, а вентиляція відключається, і вся волога, отримана під час приготування, залишається всередині продукту. Відмінно підходить для пирогів, запіканок, зернових страв, лазаньї та м’яса. Температурний рівень 29°C – 229°C.

РЕЖИМ КОНВЕКЦІЇ С ПАРОЮ

Пара передає теплову енергію їжі ефективніше за гаряче повітря, що прискорює процес приготування. Їжа зберігає свою власну вологу. Використовуйте режим “Convection Steam” для отримання ніжних усередині та обсмажених та хрумких зовні продуктів. Температурний рівень варіюється від 29°C до 229°C.

РЕЖИМ GOURMET

Режим Gourmet містить меню автоматичних налаштувань для майже 50 страв, що дозволяє готувати відомі рецепти швидко та легко: від свинячої вирізки та лазаньї до вишневого пирога з подвійною хрусткою скоринкою. Режим Gourmet підкаже вам, який рівень духовки вибрати і навіть самостійно встановить потрібний режим та температуру. Ви просто відпочиваєте і чекаєте на ідеально приготовлену вечерю.

РЕЖИМ ПОВІЛЬНОГО ОБЖАРУВАННЯ

Цей режим дуже зручний і зберігає всю ніжність м’яса. Встановіть термощуп у м’ясо, виберіть “Slow Roast” та визначте час завершення. До вашого повернення чудово смачна страва буде готова. Температурний рівень варіюється від 30 ° C до 150 ° C

РЕЖИМ ПІДТРИМАННЯ ТЕПЛА

Поєднання конвекції та гарячої пари зберігає смак страви, її текстуру, зовнішній вигляд та якість, так що кожен шматочок залишається таким же смачним, наче страва щойно їх духовки. Підтримуйте кілька страв теплими до подачі до столу за температури 80°C.

ІНШІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Термощуп повідомить вас, що страва досягла бажаної температури, виключаючи невпевненість у готовності жаркого чи іншого м’яса.
  • Багаторівневе розміщення деко та решіток: 2 включені в комплект дека можуть бути розміщені на будь-якому з чотирьох рівнів. Обидва листи з нержавіючої сталі – один цілісний та другий з перфорованим дном, що відмінно підходить для приготування страв у режимі пари (Steam).
  • Функція відкладеного старту: коли вам потрібна готова страва? Просто запрограмуйте час. Парова шафа почне завдання в потрібний момент і організує процес приготування таким чином, щоб все завершити у встановлений термін.
  • 2 решітки
  • Цілісний деко з нержавіючої сталі 451мм x 25мм x 381мм
  • Перфорований лист з нержавіючої сталі 451мм x 25мм x 281мм

Специфікація

Основні параметри

Висота (мм) 454 (мм)
Ширина (мм) 597 (мм)
Глибина (мм) 548 (мм)

Галерея


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/subz/subzerowolf.com.ua/www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 172